Suomen Samojedinkoirayhdistys ry.

Playsets. go there
here

Jäsenasiat

Jäsenmaksuun sisältyy Suomen Samojedinkoirayhdistys r.y:n julkaisema tiedotuslehti, Valkoturkki, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa.

Jäseneksi voit liittyä täyttämällä sähköisen lomakkeen: Liity jäseneksi

Lomakkeen saatuaan jäsensihteeri lähettää jonkin ajan kuluttua postissa kotiisi jäsenmaksulaskun.

TIEDOTE JÄSENMAKSUISTA

Jäsenmaksulaskutus muuttuu vuodelle 2017.

Olemme kokeilleet parina vuonna jäsenmaksulaskutusta säästösyistä osittain sähköisenä, sillä yksittäin kirjeenä lähetettyjen jäsenmaksulaskujen kulut ovat kasvaneet vuodesta toiseen. Sähköisessä laskutuksessa laskut ovat lähteneet osalle jäsenistä pdf-tiedostona sähköpostiin. Kokeilu on valitettavasti osoittanut tässä laskutustavassa paljon ongelmia kun laskuja on jäänyt välille, mennyt roskapostilaatikoihin jne. Näiden asioiden korjaaminen tai valvominen ei ole meidän puoleltamme mahdollista ja tästä syystä olemme päättäneet luopua sähköpostilaskuista.

Vuodesta 2017 lähtien KAIKKI jäsenet saavat laskunsa vuoden ensimmäisen Valkoturkki-lehden yhteydessä. Laskun tiedot painetaan lehteen ja oman jäsennumerosi voit katsoa Koiramme-lehden tapaan lehden takakannesta osoitteen yläpuolelta. Tämä jäsennumero toimii myös laskun viitenumerona.

Mikäli sinulla on kysyttävää laskutuksesta, otathan yhteyttä jäsensihteeriin: jasensihteeri(a)samy.fi

Tiedustelut:

Jäsensihteeri

Emilia Huovinen
Kauppiaantie 43, 90460 Oulunsalo
Puh. 044 333 8884
Sähköposti: jasensihteeri1(a)samy.fi

Jäsenmaksut 2017

Henkilöjäsen 28 EUR
Perhejäsen 5 EUR
Ainaisjäsen 280 EUR
Liittymismaksu 3 EUR